2015-01-16

NYTT ÅR, NYA RUTINER

Det är ett nytt år och vi lever. Knappt. Efter vad som känns som århundradets mörkaste höst och virus i kropparna är det dags att dra upp ärmarna för en vår fylld av arbete. Om en vecka åker vi dessutom till New York för att reka inför ett uppdrag. Vi kommer att vara där i tre dygn. Har vi tur missar vi jetlagen eftersom kroppen kanske inte ens hinner ställa om.

I rapporter från Formex kan vi återigen läsa mycket om trenden med naturmaterial och hantverk. Den tidigare töntiga nävern har blivit trendig genom att kalla slöjdhantverk för "Nordic Folk". Helt i linje med vad vi tidigare skrivit om t ex Kinfolk. Det handlar bara om hur vi förpackar det som vi levererar. Allt kan bli trendigt...

Foto: Cirkusloppan





















Efter snart ett år som egna företagare så kan vi nu utvärdera det arbete vi gjort. Vi kommer att prioritera om för att kunna utveckla företaget. En del i det är att vi kommer att dra ner på skrivandet. Vi kommer inte att stänga ner bloggen men vi kommer inte att uppdatera den två gånger i veckan som vi gjort tidigare. Istället kommer vi att uppdatera vid väl valda tillfällen och fortsätta att jobba med sociala medier. Ni hittar oss på Facebook och Instagram. Följ oss gärna, häng med till New York!

Läs om den andra sidan av myntet här

/ L&L

1 kommentar:

  1. Hej, jag är Martin Reed, om du är redo att få en lånekontakt. Benjamin via e-post: 247officedept@gmail.com, WhatsApp: +1989-394-3740 Jag ger kredit till sin tjänst. De ger mig summa 2.000.000,00 Euro till avkastning på 2% avkastning. Inom fem arbetsdagar. Benjamin arbetar med gruppinvesterare till ren lån- och skuldfinansiering vid låg avkastning för att betala dina räkningar eller köpa ett hem eller öka ditt företag. snälla, jag råder alla där ute som är i behov av lån och kan vara pålitliga, pålitliga och kapabla att återbetala vid tidpunkten för medel.

    SvaraRadera