2014-05-23

TRÄDGÅRDSMÖBLER

Det blåser ljumma vindar. Förra året snöade det i maj om vi inte minns fel. Vi tackar och bockar men önskar att man fick vända solen mot ansiktet istället för datorn. Sommaren är underbar i Sverige de dagar solen lyser. Uteplatserna blir tyvärr inte välanvända alla år. Ibland regnar hela semestern bort.

Att inreda uteplatsen är en svår historia. Vilken sorts möbler ska man ska satsa på? Som med mycket annat är det en djungel av olika leverantörer, material och former att välja bland. Dessutom är det allt annat än billigt med utemöbler. Det gäller att investera i material som håller.

Foto: Pinterest





















Har man barn förvandlas trädgården lätt till en lekplats. Bollar, dockor, rack och innebandyklubbor är en vanligare syn än vackra blomsterarrangemang. Det är svårt att finna funktionella och snygga förvaringsmöbler att gömma alla
leksaker i.

Textilier i utemöblerna är något som är svårt att kombinera med sommarbarn som har glass runt munnen och jordiga knän. Vill man ha vita kuddar och madrasser till solsängarna och har småbarn så rekommenderar vi att man väntar tills kidsen blivit tonåringar. Såvida man inte har en förkärlek till att ha tvättmaskinen igång dygnet runt.

Det är vackert att jobba med textilier utomhus men det är aningens opraktiskt. Lösningen på fotot nedan är en dröm men vi skulle inte välja det av två skäl. Vi har små barn vilket gör att vitt går bort. Vi bor i Sverige vilket gör att de där dynorna skulle behöva bäras in och ut ett antal gånger under sommarmånaderna.

Vackert men opraktiskt. Foto: Slettvoll















Läs gärna om tips till trädgårdsmöbler och få inspiration på Tailsblogg innan ni tar helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar