2014-09-19

HELLO MRS


Vi är i London igen. För London Design week. Staden som känns som vårt andra hem. För exakt femton år sedan flyttade vi hit första gången tillsammans med två av våra bästa vänner. Vi var drygt tjugo, slavade i butik, följde Sex & the City maniskt, tre av oss var singlar och vi kände oss som Carrie, Miranda, Charlotte och Samantha med den lilla skillnaden att vi köpte påsar med vitt formbröd för en pund och andra storpack för att spara på de små inkomsterna vi hade.

Herregud vad livet var lätt att leva! Idag funderar vi på vad vi gjorde med all tid. Idag har man inte ens tid att raka benen och sminket som bör täcka över linjer och mörka ringar under ögonen lägger vi inte alls så omsorgsfullt som vi borde. Vi skrattar inte lika hysteriskt varje dag och hinner inte catch up med vännerna så ofta som vi vill.  





















Den här helgen ska vi inte ut och klubba. Gud vad jobbigt med för hög musik, vi vill ju prata... Det som vi prioriterade för femton år sen finns inte på agendan idag. Den här helgen har vi foträta skor och ansiktena och resten av kroppen har halkat ner några milimeter. Borta är känslan av ett spännande äventyr och förhoppningarna över att träffa mr Big. Våra tjugoåriga jag hade himlat med ögonen över de pappmallar av barnens fötter som ligger nedpackade i väskorna.

Läs om den andra sidan av myntet här.

Ha en trevlig helg! Det ska vi.

Mvh / Mrs J &  H

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar